Hastanemiz 82.Yıl Ek Hizmet Binasında Çocuk Polikliniği Hizmete Açıldı.
19 Şubat 2018

Hastanemiz 82.Yıl Ek Hizmet Binasında Çocuk Polikliniği Hizmete Açıldı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 82. Yıl Hizmet Binasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniği hizmet vermeye başladı.

Hastanemiz Kadın Doğum ve Çocuk Ek hizmet binasında 7 poliklinikte hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşı, 1 poliklinikte 82.Yıl Ek Hizmet binasında hizmet vermeye başladı. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları poliklinik sayısını arttırdıklarını belirterek, “Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasında 7 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniği ile 2 Çocuk yan dal polikliniği (Çocuk Kardiyoloji ve Çocuk Endokrinolojisi) hizmet veriyor. Biz vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için farklı poliklinik hizmetlerinin verildiği  82. Yıl Ek Hizmet Binamıza Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniğini açtık. Böylece toplam poliklinik sayımız 11’e ulaştı. Hekim sayımız arttıkça diğer branşlardaki poliklinikleri de bu hizmet binamızda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

82. Yıl Ek Hizmet Binasında Hizmet Verilen Poliklinik Branşları;

Göz Hastalıkları Polikliniği

Beyin Cerrahisi Polikliniği

Nöroloji Polikliniği

KBB Polikliniği

Cildiye (Deri ve Zührevi Hastalıkları) Polikliniği

Kardiyoloji Polikliniği

Psikiyatri Polikliniği

Dahiliye (İç Hastalıkları) Polikliniği

Genel Cerrahi Polikliniği

Enfeksiyon Hastalıkları Polikliniği

ve

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği

82.Yıl Ek Hizmet Binası poliklinik hizmetlerinden yararlanmak için;

MHRS’yi arayarak
veya

82.Yıl Ek Hizmet Binası ilk kayıttan randevu alabilirsiniz.

Muayene olan hastalarımızın tetkik ve görüntüleme hizmetleri randevuları 82.Yıl Ek Hizmet Binasında verilmektedir.

82. Yıl Ek Hizmet Binamızda Verilen Hizmetlerimiz;

Poliklinik (11 branş)

Laboratuvar

Röntgen

EKG