Hastane Önünde Adıyaman Belediyesi İftar Çadırı Kurdu
21 Şubat 2018

Ramazan ayında, Adıyaman Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine il dışından ya da il merkezinden gelerek kalmak zorunda olan vatandaşlarımız için iftar çadırı kuruldu.

Ramazan ayının manevi havasının Adıyaman’da daha iyi teneffüs edilebilmesi için dört bir koldan çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, “Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları” etkinliklerinin yanında Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun talimatıyla kurulan iftar çadırı Ramazan ayı boyunca hizmet verecek.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında Adıyaman Belediyesine ait olan otoparkta kurulacak olan iftar çadırında her gün hasta ve hasta yakınları için iftar yemeği verileceğini söyleyen yetkililer, amaçlarının hasta ve hasta yakınlarının Ramazan’ın tadına erişmesini sağlamak olduğunu söylediler.

Adıyaman Belediyesi yetkilileri, her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da yaşanabilecek sorun ve sıkıntılarda 153 numaralı telefondan istek ve şikayetlerde bulunulabileceğini hatırlattılar.