Hastanemizde 2017 Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi Yapıldı
21 Şubat 2018

Hastanemizde 2017 Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi Yapıldı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna Bağlı Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi Hakkında Yönerge kapsamında hastanemizde 18-20 Temmuz 2017 tarihleri arasında verimlilik yerinde değerlendirmesi yapıldı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tarafından sağlık tesislerinin verimliliğinin ve sağlık hizmet sunumlarının yerinde değerlendirilmesi amacıyla her yıl gerçekleştirilen verimlilik yerinde değerlendirmesi başarılı bir şekilde tamamlandı. Her biri alanında uzman olan değerlendirici ekip 3 gün boyunca hastanemizin tüm alanlarında değerlendirme gerçekleştirdi. Hastanemizde açılan Sağlık Müzesi başta olmak üzere birçok örnek uygulama yerinde incelendi.

Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN “Bakanlığımızın alanında uzman değerlendirici ekibi üç gün boyunca hastanemizde değerlendirmelerde bulundu. Bazı alanlarda hizmetin daha iyi olması için bize katkı sağladılar, katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Kalite Yönetim Birimi başta olmak üzere hastanemizin tüm alanlarında çalışan çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.