Stajyer Öğrencilere Uyum Eğitimi Verildi
21 Şubat 2018

Stajyer Öğrencilere Uyum Eğitimi Verildi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi tarafından, 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında hastanemizde staj yapacak resmi ve özel sağlık meslek liseleri öğrencilerine, uyum eğitimi verildi. Eğitime Meslek liseleri öğretmenleri de katıldı.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen eğitime, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nevin Selçuk, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Kılınç ve eğitim birimi çalışanları katıldı. Öğrencilere hitap eden Selçuk; mesleğin önemini hatırlatarak başarılar diledi.

Okulların açılmasıyla staja başlayan ve 2018 Haziran ayına kadar devam edecek olan 578 mesleki ve teknik lise öğrencilerine, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Kılınç tarafından mesleğin önemi ve geleceği, hasta ve hasta yakınları ile ilişkiler ve stajyer öğrenci ile çalışanlar arasındaki ilişkiler anlatıldı. Ayrıca staj süresince öğrencilerin uyması gereken kurallar hatırlatıldı.