Hastalarımızdan El Emeği Göz Nuru Sergisi
09 Nisan 2018

Hastalarımızdan El Emeği Göz Nuru Sergisi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalarımızın yapmış oldukları el işi ürünler hastanemizde sergiye açıldı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören ve el uğraşı terapisi uygulanan hastaların hazırladığı ürünler hastanemiz Kadın Doğum ve Çocuk Hizmet Binamız stant alanında düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm.Dr. Sema Sağlam, “Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde bulunan hastalarımıza uygulanan terapi ve tedavi uygulamaları ile hastaları topluma kazandırmak, kendi ihtiyaçlarını ve gün içinde yapacakları işleri yerine getirebilecek hale getirmeye çalışıyoruz. Ağır psiko sosyal bozukluğu olan hastalara toplum temelli ruh sağlığı modeli çerçevesinde tedavi ve terapi hizmetleri veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Doç.Dr. Fatih Doğan “Hasta rehabilitasyonuna yönelik çalışmalar sonucunda açılmış olan bu sergi  başarının bir göstergesidir. Hastalarımızın böyle uğraş ve organizasyonlarla topluma kazandırma çalışmaları bizi oldukça memnun etti. Bu organizasyonda emeği geçen hasta ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastaların yapmış oldukları ahşap boyama, süsleme, seramik, karakalem resim ve yağlı boya tablo eserleri yoğun ilgi gördü.
Sergi, stantlarımızda 21.11.2017 ve 22.11.2017 tarihlerinde açık kalacaktır.