Hastanemizde MS (Multiple Skleroz) Polikliniği Açıldı
18 Nisan 2018

Hastanemizde MS (Multiple Skleroz) Polikliniği Açıldı

Adıyaman’da Bir İlk

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde MS (Multiple Skleroz) Polikliniği açıldı. MS rahatsızlığı olanlara hizmet verecek poliklinik sayesinde, randevu almak kolaylaşacak. Sadece MS hastalığı olanların faydalanabileceği poliklinik her hafta cuma günü hizmet verecek.

MS Hastalığı

Hastanemiz, MS hastalarının sağlık hizmetine daha kolay ulaşılmasını sağlamak için yeni bir çalışmaya imza attı. Hareket aksaklığı, kaslarda güçsüzlük, kısmi felç, dengesizlik, konuşma ve görme bozuklukları gibi çeşitli belirtilerle ortaya çıkan MS hastalığı için hastanemiz tarafından poliklinik oluşturuldu.

MS Polikliniği Bölgeye Hizmet Vermektedir.

Hastanemiz Nöroloji Uzmanı Doç.Dr. Yaşar Altun,”MS hastalarının hizmete daha kolay ulaşmaları için ayrı poliklinik uygulaması başlattık. Bölge hastanesi olduğumuz için çevre illerden de hasta kabul ediyoruz. MS polikliniğinde, her hafta cuma günü hizmet verilecektir” dedi.

MS Polikliniği Randevu

Randevu;  0416 216 10 15 - 2094 ve 2082 dahili telefonlar aranarak randevu alınmaktadır.
Muayene; cuma günleri yapılmaktadır.