Sağlık Kurulu Başvurularında Randevu Dönemi
07 Haziran 2018

Hastanemizde artık Sağlık Kurulu (Heyet) için başvuran hastalar da randevu alarak sıra beklemeden işlemlerini hızlıca yapabilecek.

Sağlık Bakanlığına bağlı devlet hastanelerinde uygulanmakta olan Merkezi Hekim Randevu Sistemine (MHRS) yeni bir özellik getirilerek artık Sağlık Kurulu (Heyet) için başvuran hastalar da randevu alarak sıra beklemeden işlemlerini hızlıca yapabilecek.

Konu ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan, “ilimizde sağlık kurulu raporu almak isteyenlerin Alo 182’den yâda internet üzerinden Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile hastanelerimizden sağlık kurulu raporu randevusu alabileceklerini böylece kurul için gerekli olan iş ve işlemlerinin daha az sürede vakit kaybetmeden tamamlanabileceğini ve randevu sistemine geçişinin pek çok kolaylığı beraberinde getireceğine vurgu yaptı.