GASTROENTEROLOJİ UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Adıyaman  Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Derya Arı hasta kabulüne başladı.

Gastroenteroloji polikliniğinde yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak,safra kesesi,dalak ve pankreas organlarının, mide ülseri,gastrit,sarılık,siroz,spastik kolon,safra kesesi taşları ve iltihabı, mide-bağırsak kanserleri, hemoroit gibi sindirim sistemi hastalıklarının teşhis ve tedavisi yapılmaya başlanıp bilgi ve yönlendirme yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fatih Doğan ” Bakanlığımızın 89.Dönem Devlet Yükümlülüğü kurasında ilimize atanan Gastroentoloji Uzmanı doktorumuz ilimize hayırlı olsun.Ülkemizde sayıları az olan yan dal branş hekimlerinin hastanemizde olması ilimiz ve bölgemiz için büyük bir kazançtır.Vatandaşlarımızın Gastroentoloji Kliniğinde sıra beklemeden hızlı bir şekilde muayene olmaları için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve Alo 182 çağrı merkezinden sıra almaları gerekmektedir" dedi.