Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneğinden Anlamlı Ödül
20 Şubat 2018

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (Anadolu HAYAD) tarafından Hastane Yöneticimiz Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN ve Ortopedi Uzmanımız Yrd.Doç.Dr. Hacı Bayram TOSUN’a plaket verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Başkanı Yusuf BABAR:

“Derneğimiz 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında il genelinde anket yaptı. Yapılan anket sonucuna göre;

En başarılı yönetici ödülüne, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr.Fatih DOĞAN,

En iyi hekim ödülüne, Ortopedi Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Hacı Bayram TOSUN layık görüldü.

Hasta memnuniyetinin artmasında en büyük paya sahip yöneticilerimize, hekimlerimize ve diğer sağlık çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ödül töreninde konuşan Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr.Fatih DOĞAN:

“ Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği’ne verdikleri plaket için teşekkür ederim, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halkımıza en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Adıyaman İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Erdoğan ÖZ:

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği’ne bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca böyle anlamlı ödüle layık görülen Hastane Yöneticimiz Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN ile Ortopedi Uzmanımız Yrd.Doç.Dr. Hacı Bayram TOSUN’ u tebrik ederim.”dedi.

Ödül töreninde İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr.Dr. Cengiz YORULMAZ, İdari Hizmetler Başkanı Osman AYDIN, Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil KAYA ve Anadolu Hayad Genel Sekreteri Abuzer ÖZAVCI da bulundu.