Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde SGK İl Müdürü Fuat TEKİN Hastanemizi Ziyaret Etti.
20 Şubat 2018

Sosyal Güvenlik Kurumunca her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında  kutlanmakta olan “Sosyal Güvenlik Haftası” Adıyaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde SGK İl Müdürü Fuat TEKİN ve beraberindeki heyet  Hastanemizi Ziyaret Etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN "sosyal güvenlik konusunun, doğumdan ölüme kadar geçen sürede insan yaşamını yakından ilgilendiren en temel gereksinimlerden biri olduğuna dikkat çekti ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fuat Tekin ve beraberindeki heyete  başarılar dileyerek, Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutladı.