Hastanemizdeki Çocuk Oyun Alanı Yenilendi
21 Şubat 2018

Hastanemizdeki Çocuk Oyun Alanı Yenilendi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez bina ana girişinde bulunan çocuk oyun parkı yenilenerek çocukların hizmetine sunuldu.

Hasta ve hasta yakını çocuklarının beklerken keyifli zaman geçirecekleri çocuk oyun alanı yeniden dizayn edilerek çocukların hizmetine sunuldu. Hasta ve hasta yakınları, çocuklar için yenilenen çocuk oyun alanının çok güzel olduğunu, bundan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih Doğan “Hastanenin giriş bölümünde çocuklar için ayırmış olduğumuz çocuk oyun alanı zamanla eskiyerek kullanılamaz hale gelmişti. Bundan dolayı bu alanı yeniden dizayn ederek  çocukların daha iyi vakit geçirerek keyif almalarını sağladık. Hastanemize muayene olmak için çocukları ile gelmek zorunda kalan hastalarımız çocuklarını güvenle oyun alanına bırakarak tedavi olabiliyorlar.” dedi.