Genel Sekreter Erdoğan Öz Hastane Yöneticilerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti
21 Şubat 2018

Genel Sekreter Erdoğan Öz Hastane Yöneticilerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Adıyaman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Erdoğan ÖZ
 Birliğe bağlı sağlık tesislerinin Başhekimleriyle yapmış olduğu Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı sonrasında başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Başhekimlere Teşekkür Belgesi takdim etti.
Erdoğan ÖZ konu ile ilgili yaptığı açıklamada;
Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de fiziksel ve donanımsal en üst teknoloji kullanılarak inşa edilen ve halkımızın hizmetine sunulan sağlık tesislerimiz ile merkez ve ilçe hastanelerimizde yapılan ciddi altyapı çalışmaları, son teknolojiye sahip yeni tıbbi cihazların alınması, sağlık insan gücü ve verimliliğin arttırılması ile birlikte; sağlık hizmet sunumu kaliteli ve en üst seviyede verilmektedir.
Birlik olarak Sağlık hizmeti sunumunun en üst seviyeye çıkarılması amacıyla Tıbbi, İdari ve Mali hizmetler alanında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından 2 Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilmiş bulunmaktayız.
Sağlık tesislerimizin elde ettiği bu başarılardan dolayı İdari Hizmetler Başkanı, Mali Hizmetler Başkanı, Tıbbi Hizmetler Başkanı ve Hastane yöneticilerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza; sağlık tesislerimizin hizmet kalitesinin artmasına vesile olan personel ihtiyacının giderilmesi, sağlık tesisi yatırımlarının ilimize kazandırılması ve diğer tüm konularda desteklerini bir an olsun bizlerden esirgemeyen Valimiz Sayın Nurullah Naci KALKANCI’ya, Meclis Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet AYDIN ve tüm Milletvekillerimize şükranlarımı iletiyorum.” dedi.