Hastanemiz İdaresi Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutladı
04 Nisan 2019

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Hastane Başhekimi Doç.Dr. Fatih DOĞAN ile başhekim yardımcıları ve diğer hastane yöneticileri sağlık çalışanlarını görev alanlarında ziyaret edip, karanfil ve tıp bayramına özel kartpostal hediye ederek; Tıp Bayramı'nı kutladılar.

Başhekimimiz Doç.Dr.Fatih Doğan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı konuşmada “Hekimler, insana insan olarak hizmet etmenin yüce onurunu taşırlar, topyekün vatan savunmasının bir ayağını oluşturan ve işgal altında ki İstanbul'da yabancı işgal kuvvetlerince tıp öğrencilerinin protestosu olarak başlayan 14 Mart Tıp Bayramının bütün tarihi gururla anılan ve ecdadımızın emaneti, şerefli bir madalyası olarak anılmaya devam edecektir. Özveri ile çalışan, kendisinin ve ailesinin önünde mesleğini tutan tüm tıp çalışanlarının ve tıbba destek verenlerin bayramını kutluyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

14 Mart Tıp Baramı-1.jpg
14 Mart Tıp Bayramı-2.jpg