GEBELER İÇİN 'UZAKTAN GEBE OKULU' PROGRAMI

Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hastanelere gidemeyen gebeler için Sağlık Bakanlığımız "Uzaktan Gebe Okulu" programı başlattı. Mevcut gebe okullarında verilen eğitimi standart hale getirecek ve tüm gebelerin bilgiye ulaşımını kolaylaştıracak uygulama için çeşitli başlıklarda 27 video hazırlandı.

Mevcut gebe okullarında verilen eğitimi standart hale getirecek ve tüm gebelerin bilgiye ulaşımını kolaylaştıracak uygulama için doktor, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog ve ebeler kamera karşına geçti.

Gebelik Fizyolojisi, Gebelikte Beslenme, Gebelik Psikolojisi, Gebelikte Diyabet Sorunları gibi başlıklarda 27 video hazırlandı. Ayrıca işitme engelli gebeler için de çekimler işaret diliyle anlatıldı.

Eğitim videolarını takip etmek isteyen gebeler, Bebek Dostu hastanemizin resmi web sitesi üzerinden bu videolara "BU LİNKE TIKLAYARAK" ulaşabilirsiniz.