T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hastanemizde Koronavirüs Aşısı Uygulanmaya Başladı Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021

Hastanemizde Koronavirüs Aşısı Uygulanmaya Başladı

Sağlık Bakanlığının talimatıyla Çin’den getirilen karonavirüs aşıları ilk etabı olan Sağlık çalışanlara uygulanması kapsamında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli personellere aşı yapılmaya başlandı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Fatih Doğan  Aşı uygulanması koronavirüsle mücadele etmenin en etkili yöntemlerinden biri olduğunu belirterek; “Aşı uygulaması için hastanemizde 20 aşı polikliniği açtık hedefimiz çok kısa bir sürede tüm sağlık çalışanlarımızı aşılattıktan sonra Sağlık Bakanlığının önerdiği şekilde vatandaşlarımıza da aşılama yapmak. Bu aşılama sayesinde koronavirüsle mücadelede etkili ve verimli bir sonuç alıp bir an önce normalleşme hedefimize sağlıklı bir şekilde ulaşmayı umuyorum, bu vesileyle aşı uygulanmasının tüm milletimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.