05 Mart 2024

AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sn. Doç.Dr.İshak Şan ve beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek, bitme aşamasına gelen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi.
AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe'nin eşlik ettiği AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sn. Doç.Dr.İshak Şan'ı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde Adıyaman İl Sağlık Müdürümüz Sn.  Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanımız Sn. Osman Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Sn.  Dr.Ali Kaplan, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanımız Sn. Uzm.Dr. Mehmet Tepe, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Sn. Doç.Dr. Mehmet Şirik, Başhekim Yardımcımız Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç.Dr. Selçuk Kaplan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Hüseyin Çintemur  karşıladı.
Milletvekilimiz Doç.Dr.İshak Şan ilk olarak Başhekimimiz Doç.Dr.Mehmet Şirik'i odasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında brifing aldı.
Milletvekilimiz Doç.Dr.İshak Şan daha sonra yatan hasta servisinde bulunan hastaları ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Milletvekilimiz Doç.Dr.İshak Şan ve beraberindekiler, bitimine kısa bir süre kalan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde incelemede bulunarak,  acil servis, yatan hasta bölümleri ve ameliyathanelerde incelemede bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.
"Birçok insan Türkiye'de sağlık hizmeti almak istiyor"
İnceleme ve temaslarının ardından değerlendirmede bulunan  Milletvekilimiz Doç.Dr.İshak Şan," Bugün Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek, çalışanlar  hakkında bilgi aldık. Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı servislerde ziyaret ederek sağlık durumlarını hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Kampüs alanımızda hizmet verecek olan o devasa sağlık yatırımlarından otel konforunda yapılan hastanelerimiz evet sizlerin de gördüğünüz gibi devasa bir sağlık kompleksi haline gelmiş bir alandır. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaat alanındayız. Firma yetkililerimizden hastanemizle ilgili detaylı bilgileri alarak, çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunduk.  İnşallah kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan hastanemiz hayırlı olmasını diliyorum. 6 Şubat depremi sonrası inşallah hep birlikte tekrardan ayağı kalkacağız ve kentimizi yeniden inşa edeceğiz. Türkiye'nin sağlık sistemine duyulan güven o kadar arttı ki birçok insan Türkiye'de sağlık hizmeti almak istiyor. Sağlıkta, eski Türkiye manzaralarını, yaşı 35-40'ın üzerinde olanlar iyi bilir. Doktorunu bulmanın ayrı, ilacını temin etmenin ayrı dert olduğu o çarpık sistemi iyi hatırlıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada gördüğünüz gibi sağlıkta ivme kazanarak çağ atlayan bir ülke konumuna geldik. "Şeklinde konuştu.
Son olarak Milletvekilimiz Doç.Dr.İshak Şan, Başhekimimiz Doç.Dr.Mehmet Şirik'i çalışmalarından ötürü tebrik ederek başarılar diledi.

• Milletvekilimiz Doç.Dr.İshak Şan, hastaları ziyaret ederek, yapımı devam eden hastanemizi inceledi