Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik’e mektup yazan minik Kerem ve arkadaşlarından ziyaret
23 Nisan 2024

Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu'nda geçtiğimiz günlerde okuma yazma etkinliği kapsamında okuma yazmayı öğrenen Kerem İlgin, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik'e gönderdiği mektubunun ardından davet üzerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti.
Kerem İlgin 1.sınıfta eğitim gördüğü Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen okuma yazma etkinlikleri kapsamında, 1-D Sınıfı Öğretmeni Hilal Feyza Ekici gözetiminde yazdığı mektubu posta yoluyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik'e göndermişti.
Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik ise mektubuna karşılık teşekkür ederek makamına davet etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda mektup yazan minik Kerem ve arkadaşları, öğretmenleri gözetiminde Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik’i ziyaret ettiler.
Ziyarette Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, miniklere ikramda bulunarak, suntıraç takımı hediye ederek toplu fotoğraf çektiler.

• Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirike mektup yazan minik Kerem ve arkadaşlarından ziyaret
  • Doç. Dr. Mehmet Şirike mektup yazan minik Kerem ve arkadaşlarından ziyaret