“BAŞIMIZ SAĞ OLSUN. SENİ UNUTMAYACAĞIZ”
08 Mart 2022

Hastanemizde görev yapan ve menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden Remziye Yücel Hastane personeli ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Bugün hastane morgu önünde yapılan törenle mesai arkadaşları tarafından Adıyaman Belediyesi Mezarlığında toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Yapılan törene Hastane Başhekimi Doç.Dr.Fatih Doğan, Hastane yöneticileri,mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Fatih Doğan, "Çok değerli bir çalışanımızı kaybetmenin acısı yaşamaktayız. İşini kendi işi gibi benimsemiş çok çalışkan personelimiz ve ablamız Remziye Yücel’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve hastanemize başsağlığı diliyorum. Onu hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

91dd290a-439c-4efa-a6f7-8e1b8e94d66e.jpg
9d2a25ee-10bd-4754-ad63-6157b453ecaa.jpg