Başhekimimiz Doç. Mehmet Şirik, ebelerin “Ebeler Haftasını” kutladı
24 Nisan 2024

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, “21-28 Nisan Ebeler Haftası” nedeniyle anne ve bebek sağlığının korunmasında ve sağlıklı nesillerin oluşmasında önemli rol oynayan ebelerimizi ziyaret ederek anlamlı günlerini kutladı.
Başhekim Yardımcısı İbrahim Tunç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fahri Dağhan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Selim Çınar’ın eşlik ettiği 21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, görevi başında bulunan ebelerimizi ziyaret ederek günlerini kutladı.
Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, ebelerimizin günlerini kutlayarak fotoğraf çekti.

• Başhekimimiz Doç. Mehmet Şirik, ebelerin Ebeler Haftasını kutladı
  • Başhekimimiz Doç.Dr. Mehmet Şirik, hastanemizde tedavisi devam eden çocukların 23 Nisanını kutladı