Hastanemizde göreve başlayan personellerimize ‘Genel Uyum Eğitimi’ verildi
29 Nisan 2024

Hastanemiz bünyesinde göreve başlayan sağlık personellerimize yönelik Hizmet İçi Eğitim kapsamında “Genel Uyum Eğitimi” verildi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda göreve yeni başlayan hemşire, ebe, sağlık tekniker ve teknisyenlerimize yönelik Hizmet İçi Eğitim kapsamında “Genel Uyum Eğitimi” verildi.
Personellerimize kurum hizmet ve süreçlerin tanımasını sağlayıp, yapacağı iş ile ilgili bilgileri ana hatları ile aktarılmasında, adaptasyon sürecinin hızlandırılması için Eğitim Hemşiremiz Filiz Dişkaya tarafından personellere ‘Genel Uyum Eğitimi’ verildi.
‘Genel Uyum Eğitimi’ sonunda göreve başlayan personellerimiz merak ettikleri soruları yönelterek, bilgi aldı.
Eğitimleri değerlendiren Başhekimimiz Doç.Dr. Mehmet Şirik ise Personellere yönelik Hizmet İçi Eğitimler kapsamında motivasyon ve adaptasyon konusundaki hassasiyetlerin hasta ve hasta yakınları üzerinde olumlu sonuçlar ortaya çıkacağını söyledi.

• Hastanemiz bünyesinde göreve başlayan sağlık personellerimize yönelik Hizmet İçi Eğitim kapsamında Genel Uyum Eğitimi verildi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda göreve yeni baş
  • Hastanemizde göreve başlayan personellerimize Genel Uyum Eğitimi verildi