Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, 'Akıllı Hastane' inşaatını inceledi
29 Aralık 2023

‘Akıllı Hastane’ modeliyle yapımı süren ve kullanılan izolatörlerle deprem anında bile kesintisiz hizmet sağlayacak olan Adıyaman Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaat alanında incelemede bulunan Valimiz Sayın Dr. Osman Varol'a Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ve hastane yönetimi ile firma yetkilileri eşlik etti.
55 dönüm arazi üzerine inşa edilen hastanenin geldiği aşama ve mevcut durumu hakkında bilgi alan Sayın Dr. Osman Varol, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.
Sayın Dr. Osman Varol, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Sahip olduğu teknoloji ve fiziki alt yapısıyla uzun vadede Adıyaman’ın sağlık alt yapısını ve fiziki koşulları daha da iyileştirecek bu önemli yatırımın ilimize hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

• Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, 'Akıllı Hastane' inşaatını inceledi