Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, hastaların tedavileriyle yakından ilgileniyor
07 Ocak 2024

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, hafta sonu gözetmeksizin hastanede yoğun bakım ve yataklı servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek tedavileriyle yakından ilgileniyor.
Yoğun bakım ve yataklı servisleri ziyaret ederek hastaların tedavi süreçleriyle yakından ilgilenen Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik'e Başhekim Yardımcımız Prof.Dr. Habip Almış ve birim görevlileri eşlik etti.
Hafta sonu mesai gözetmeksizin hastanemizde yatan hastaların tedavileriyle yakından ilgilenen Başhekimimiz Şirik, yoğun bakımı ve servisleri ziyaret ederek, nöbetçi hekimlerle birlikte tedavi gören hastaların tahlil, röntgen ve MR gibi sonuçlarını inceledi ve değerlendirmelerde bulundu. Başhekimimiz Şirik, daha sonra birimlerde görevli hekim ve çalışanların istek ve taleplerini dinleyerek not aldı.

• Başhekimimiz Şirik, hastaların tedavileriyle yakından ilgileniyor