Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ek 2 Hizmet Binasında Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Hastanemizde Sağlık çalışanlarına karanfil dağıtımıyla başlayan programa, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ın eşi Serinay Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın eşi Hürmet Kılınç, Vali Yardımcısı Yunus Kızılgüneş’in eşi Zülal Kızılgüneş,  Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’un eşi Aysun Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt'un eşi Ümit Yeşilyurt, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in eşi Şule Ergüder, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Yasin Gündoğmuş’un eşi Halime Gündoğmuş, Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ve Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Fatih Doğan katıldı.

Etkinlik kapsamında protokol eşleri Sağlık çalışanlarına ve hastanede tedavi gören kadın hastalara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ın eşi Serinay Çuhadar, “Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Her günümüz böyle olur inşallah. Kadınlarımıza sevgi ve selamlar sunuyorum” diye konuştu.