ADIYAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RAMAZAN AYINDA HAFTA İÇİ HER GÜN SAAT 20.30-23.00 SAATLERİ ARASINDA AKŞAM POLİKLİNİĞİ HİZMETİ VERECEK

ADIYAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RAMAZAN AYINDA   AKŞAM POLİKLİNİĞİ HİZMETİ VERECEK

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ramazan Ayı dolayısıyla 12 branşta akşam polikliniği hizmeti verecek.

Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamak amacıyla gün içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlara, gece polikliniği hizmeti vereceklerini belirten Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan, “Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yoğunlukları önlemek ve hastalara daha iyi hizmet vermek amacıyla iftardan sonra akşam polikliniği hizmeti vereceğiz” dedi.

Başhekim Doğan “ Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında gece polikliniği uygulaması yapacaktır. Hastanemizde verilecek poliklinik hizmetleri Göz, Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji, Psikiyatri, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Genel Cerrahi, Üroloji, Fizik Tedavi, Dahiliye, Ortopedi dallarında hafta içi her gün 20.30-23.00 saatlerinde  Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları dallarında ise hafta içi her gün 16:00-19:00 saatleri  arasında hizmet vereceğiz.” dedi.

fas.jpg