Hastanemizde Onkoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan onkoloji uzmanı Dr.İbrahim Çil hasta kabulune başladı.

89.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü ile ilimize atanan Onkoloji Uzmanı Dr.İbrahim ÇİL Araştırma Hastanesinde ki görevine başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan " Hastanemiz de Onkoloji doktorumuzun göreve başlamasıyla onkoloji kliniğimiz   sadece il merkezine değil tüm bölgeye hizmet edecek seviyeye geldi.
Açıldığı günden itibaren ilimize ve bölgemize en üst düzeyde sağlık hizmeti sunan hastanemiz, il dışına sevkleri de büyük oranda  azaltmış bulunmaktadır.
Hastanemizde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini ve standardını yükseltmeye yönelik çalışmalara devam edeceğiz" dedi.