Yeni Nefroloji Doktorumuz Hasta Kabulüne Başladı

Yeni Nefroloji Uzmanımız Hasta Kabulüne Başladı.

Göreve başlayan Nefroloji Uzmanı Uzman Doktor Çiğdem Mengüş, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Çiğdem Mengüş, Nefroloji kliniği ile ilgili “Nefroloji, böbrek ve hastalıklarını inceleyen bilim dalıdır. Böbrek hastalıkları; halk arasında idrarla protein kaçağı ya da nefrit olarak bilinen hastalıklardır. Hipertansiyon, akut ve kronik böbrek yetmezlikleri, diyaliz hastaları ve böbrek nakli olmuş hastalar nefrolojinin başlıca hizmet verdiği kişilerdir.” dedi.

Yeni Nefroloji Doktorunun göreve başlamasıyla birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor kadrosunun giderek güçlenmesiyle ilimize daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaya çalışmaktayız. İlimizde en çok ihtiyaç duyulan branşlardan olan Nefroloji Uzmanının atanmasıyla birlikte vatandaşlarımızın  bu alanda çevre illere gitmelerine gerek kalmayacaktır.