İlk Doğum Günü Pastasını 81 Yaşında Hastanemizde Kesti

Hastanemizde ameliyat olan 81 yaşındaki Murat Karaaslan, ilk doğum günü pastasını hastane yönetimimizin yaptığı sürpriz ile kesti.

Hastanemiz Kardiyoloji servisinde tedavisi süren Murat Karaaslan, sağlık personellerimize doğum günü olduğunu söyleyince, hastane yönetimimiz sürpriz yaptı. İlk eşinden 9, ikinci eşinden 2 çocuğu olan 81 yaşındaki Murat Karaaslan, bu güne kadar kimsenin kendisinin doğum gününü kutlamadığını söyledi.

Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Fatih Doğan, Kardiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Arif Süner ve   beraberinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Turan ile birlikte doğum günü pastası ile birlikte hastanın odasına girdi. Doğum günü pastasını görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Murat Karaaslan, hastane yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “Cenab-ı Allah devletimizden razı olsun” dedi.

Başhekim ve beraberindekiler ile birlikte pastanın mumlarını alkışlar eşliğinde üfleyen Murat Karaaslan, bu güne kadar hiç doğum gününün kutlanmadığını söyledi.

İlk eşi öldükten sonra ikinci eşiyle evlenen ve 11 çocuğu bulunan Murat Karaaslan, “Bu güne kadar hiç doğum günü pastası kesmedim. Hastane yönetimi bana sürpriz yaptı, Allah onlardan ve devletimizden razı olsun” dedi.
 Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Doğan, “Murat amcayı rahatsızlığı nedeniyle hastanede takip ediyoruz. Bu gün doğum günüymüş. Kendisine sürpriz yapmak için ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.