Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi'ndeki son durum incelendi
20 Ağustos 2024

Adıyaman Valisi Sayın Dr. Osman Varol, İlimiz Milletvekili Sayın Doç. Dr. İshak Şan ile birlikte çalışmaların hızlanarak tefrişat çalışmalarına başlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde incelemelerde bulunarak hastanenin geldiği aşama ve mevcut durumu hakkında İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Cengiz Yorulmaz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Mehmet Şirik ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, sahip olduğu teknolojik ve fiziki alt yapısıyla uzun vadede Adıyaman’ın sağlık alt yapısını ve fiziki koşulları daha da iyileştirecek bu önemli yatırımın Adıyaman'a hayırlı olmasını diledi.

• Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi'ndeki son durum incelendi