Başhekimimiz Doç.Dr.Şirik: Hasta ve hasta yakınlarının düşünceleri bizim için önemlidir
04 Eylül 2024

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, tedavi gören hastaları ziyaret ederek tedavi süreçleri hakkında bilgi topladı; hastane çalışanlarını da görevde ziyaret ederek çalışma koşulları ve çalışan taleplerini değerlendirdi.
"Doktorlarımızdan gerekli bilgileri alarak yakından ilgileniyoruz"
Rutin hale getirerek her fırsatta yatan hasta servisinde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret eden Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, "Rutin hale getirdiğimiz ziyaretlerle hastalarımızın sağlık durumlarını takip ediyor ve tedavilerini yürüten doktorlarımızdan gerekli bilgileri alarak yakından ilgileniyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sırasında hasta yakınlarımızdan da tedavi deneyimleri hakkında bilgi almayı ihmal etmiyoruz. Bu ziyaretler, hastalarımızın takibinin yanı sıra daha kaliteli sağlık hizmeti almaları açısından verimli temaslara dönüşerek hizmet anlayışının kalitesinin artmasına katkı sağlıyor. Bu bağlamda hem hastalarımızın hem de hasta yakınlarımızın düşünceleri bizim için çok önemlidir. Ziyaretlerimiz sık sık devam edecektir." dedi.

• Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Şirik, yatan hasta servisimizdeki hastaları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve tedavi deneyimlerini öğrendi.