Hastane Yönetimimiz,Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne Atanan Prof.Dr.Mehmet TURGUT'u Makamında Ziyaret Etti.

Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan ve beraberindeki hastane yöneticilerinden oluşan heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret etti.

Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Burhan Dost, Uzm. Dr. Kader Eliz Uzel, Uzm. Dr. Aşkı Vural, Uzm. Dr. İbrahim Tunç, Opr. Dr. Mahmut Aslan ve Dr. Ahmet Sağlık’ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Turgut’a hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Başhekim Doğan, Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyerek: “Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamız Adıyaman’ın yetiştirmiş olduğu ender hekimlerimizden biridir. Mesleki başarısını yeni görevinde de devam ettireceğinden hiç şüphemiz yok. Kendisi, Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi için güzel bir seçim olmuştur. Hayırlı olsun.” dedi.

Rektör Turgut ise, Başhekim Doğan ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi için güzel çalışmalara hep birlikte imza atacaklarını söyledi.

Ziyaret sonrasında Başhekim Doğan tarafından Rektör Turgut’a hediye taktim edildi.

• r1.jpg

r3.jpg