Hastanemizde Altın Bulan Personelimiz Altınla Ödüllendirildi.
19 Şubat 2018

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde temizlik yaparken altın bulan ve sahibine teslim eden Temizlik Görevlisi, Hastane Yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

Hastanemiz 82.Yıl Hizmet Binasında 12 seneden beri Temizlik Görevlisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye KARADAĞ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlık buldu. Yaklaşık değeri 6 bin TL olan altın gerdanlığı sahiplerine teslim ederek insanlık örneği sergiledi.

Remziye KARADAĞ’ın bu örnek davranışı  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Erdoğan Öz tarafından teşekkür belgesi ile taltif edildi.

Teşekkür belgesini alan hastane görevlisi, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN tarafından altın ile ödüllendirildi. Hastane Yöneticisi DOĞAN, “Remziye Hanımı örnek davranışından dolayı kutluyorum. Tüm çalışanlarımızın aynı duyarlılıkla hareket edeceğine inanıyorum.Güler yüzlü, bilgili ve deneyimli ekiplerle güvenilir sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz” dedi.