Hastanemize Yeni Hekimlerin Ataması Yapıldı
19 Şubat 2018

Hastanemize yeni atanan hekimler ile ilgili olarak Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih DOĞAN yaptığı açıklamasında “son yapılan atamalarla 6 kadın doğum uzmanı, daha önce yaşanan sıkıntıları azaltacaktır. Son birkaç ay içerisinde ilimize 17 uzman 3 pratisyen hekim ataması yapıldı. Özellikle bir önceki 4 Kadın Doğum Uzmanının atanması, hastalarımızın mağduriyetini büyük bir oranda azaltmıştır. Son birkaç yıldır kadın doğum uzmanının eksikliğinden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı uzunca bir süredir medyada yer aldık. Önümüzdeki süreçte kadın doğum poliklinik sayımızı arttırıyoruz. Özellikle Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekillerimizin desteğiyle 6 poliklinik hizmeti veriyoruz. Eskiden hastalarımız gece gelip sabah saatlerine kadar sıra bekliyorlardı. Şimdi gündüz öğle vakti bile gelip sırasını alabilmektedir. Günlük en az 5 poliklinik olacak şekilde hekim arkadaşlarımız hizmet vermektedir.

Yine Üniversitemiz aracılığı ile bir profesör bir tane de doçent hocamız görevlerine başladılar. Ayrıca bir cildiye profesörümüz, 2 patoloji uzmanımız, 2 anestezi uzmanımız, 1 endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanımız, 1 genel cerrahımız ve 1 acil tıp uzmanımız hastanemizde görevlerine başladılar. Şu an Kadın Doğum ve Çocuk Ek Hizmet Binamızda 7 çocuk hastalıkları polikliniği ve 2 yan dal çocuk polikliniği ile hizmet veriyoruz. 82. Yıl Ek Hizmet Binamızda bir çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniği açtık. Bundan sonra orada da çocuklarımız muayene olabileceklerdir. İnşallah bu yeni hekim atamalarıyla halkımıza ve bölgemize en iyi sağlık hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız. Daha iyi hizmet için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz “ dedi.