İl Emniyet Müdürü Metin ALPER’den Tıp Bayramı Ziyareti
20 Şubat 2018

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin ALPER 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN’ı  makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Metin ALPER ve emniyet teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN’ı  makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Metin ALPER:

"Canımızı, sağlığımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve sağlık sıhhat diliyorum. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih DOĞAN; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm sağlık çalışanları adına teşekkür etti. ALPER, son olarak yatan hastaları ziyaret ederek, servis görevlilerinin Tıp Bayramı’nı kutladı.