Hematoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı
21 Şubat 2018

Hematoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan Hematoloji Uzmanı Doç.Dr. Yusuf Bilen hasta kabulüne başladı.

Hematoloji Uzmanı, kan hastalıkları, anemi, lösemi, lenfoma gibi hastalıklar, kök hücre uygulamaları ve kemik iliği nakli konusunda teşhis, tedavi, bilgi ve yönlendirme yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih Doğan ” Bölge Hastanesi olma yolunda hastanemiz hızla ilerlemektedir. Bir çok üniversite hastanesinde bulunmayan branştaki hekimler hastanemizde görev yapmaktadırlar. Son olarak ilimize Hematoloji Uzmanının da atanmasıyla hekim eksikliklerimiz tamamlanıyor. Hematoloji Uzmanının atanmasıyla beraber kan ve kan hastalıkları ile ilgili teşhis ve tedavi, bilgi ve yönlendirme hastanemizde yapılabilecektir. Artık insanlarımızın bu alanla ilgili başka illere gitmesine gerek kalmayacaktır” şeklinde konuştu.