Hastanemizde Yoğun Bakım, Evde Bakım ve Palyatif Bakım Sempozyumu Düzenlendi.
22 Şubat 2019

Hastanemizde Yoğun Bakım, Evde Bakım ve Palyatif Bakım Sempozyumu Düzenlendi.

Programa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Cengiz Yorulmaz, Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan, akademisyenler, öğretim görevlileri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ,hastanemiz personeli ve ilçelerden gelen sağlık personeli  katıldı.

Sempozyumda Uzm.Dr.Murat Bıçakçıoğlu “Semptom yönetimi”, Doç.Dr.Fatih Doğan “Basınç yaraları”, Uzm.Dr.Burhan Dost “Ağrı yönetimi”, Uzm.Dr.Sezgin Barutçu “Beslenme”,Uzm.Dr.Aysun Kalenderoğlu “Psikiyatrik semptomlar”,Uzm.Dr.Eylem Özdemir Hoşhan “PEG ve Stoma bakımı”, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik “Sosyal politikalar”,Dr.Hüseyin Şen “Evde bakım hizmetleri sunumundaki problemler”,Hem.Serpil Özçalkap “Hemşirelik bakımı ve aile eğitimi” ve Psk.Saadet Öznas  tarafından “Manevi destek ve yas süreci ”konulu sunumlar yapıldı.

Sempozyumun sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi düzenlenerek takdim edildi.

sempozyum 2.jpg
sempozyum 5.jpg