Koruma altındaki çocuklardan sağlık çalışanlarına tatlı ikramı

Çocuklar kendi emekleriyle hazırladıkları tatlıları Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik ve Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Fatih Doğan, eşliğinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdüren sağlık çalışanlarını yalnız bırakmamak ve destek olmak için sosyal mesafe kuralında tatlı ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı.

Sağlık çalışanlarını seferberlik uğruna adeta savaş halinde mevzilerini terk etmeyen kahramanlara benzeten Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, şu ifadelere yer verdi:

"Pandemi sürecinde çam sakızı çoban armağanı yanlarında olduğumuzu belirtmek adına çocuk kuruluşlarımızdan bakım koruması altındaki çocuklarımızın hazırladığı tatlıları sağlık çalışanlarımıza ikram etmek istedik. Şimdi sağlık çalışanlarımız her zaman bizim kıymetlilerimizdir ancak pandemi döneminde daha da bir kıymetlilerimiz oldu pandemi demek ulusal ölçekte değil küresel ölçekte bir savaş halidir, hakikaten tüm Türkiye de olduğu gibi özellikle Adıyaman’ımızda da sağlık çalışanlarımız tam bir seferberlik uğruna adeta savaş halinde mevzilerini terk etmeyen kahramanlardı.

Bizlerde bu süreçte çam sakızı çoban armağanı yanında olduğumuzu bildirmek yanlarında olduğumuzu belirtmek adına çocuk kuruluşlarımıza bakım koruması altındaki çocuklarımızın hazırladığı tatlıları ikram etmek istedik. Bu talebimizi Başhekim Fatih Doğan beyefendiye ilettik kendileri kabul ettiler. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum sadece gösterdikleri çabada değil normal zamanda çocuklarımızla ilgili rahatsızlık söz konusu olduğunda tüm hastanenin seferber olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle 15 günlük vardiya sistemiyle çalışanlarımızın karantina altında iken tedavisinin yerinde yapılması hususunda hassasiyetinden dolayı Başhekimimiz Fatih Doğan beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bulaşın pik seviyede olduğu dönemlerde çocukların hastaneye gelmesi gerektiğinde geri dönüşte 14 günlük izolasyon sürecine tabi tutulacaktı çocuk yalnız bu sıkıntıyı yaşamasınlar diye gerekli sağlık tedbirleri alınıp ev ortamında yurt ortamında kaldıkları yerlerde tedavi olmalarını sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Adıyaman’ımız Türkiye ortalamasının çok çok üstünde bir gayret sarf etti bir çaba sarf ettiler iyi ki varsınız diyoruz tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Hastane Başhekimimz Doç. Dr. Fatih Doğan ise " Kovid-19 ile mücadelede görevlerinin başında fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza moral vermek amacıyla tatlı ikramında bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Fehmi Çelik beye ve ekibine sağlık kahramanlarımız adına teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.
1356bb57-6ba3-4eb0-94ff-3f462850fa55.jpg
17decddf-5638-4151-9576-a8a60858b651.jpg