SAĞLIK ÇALIŞANLARINA EL EMEĞİ GÖZ NURU HEDİYELER

Adıyaman Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) personelleri ve gönüllü öğretmeler, koronavirüs salgını ile mücadelede ön safta görev yapan sağlık çalışanlarına kendi elleri ile yaptıkları ürünleri hediye ettiler.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)  personelleri Adıyaman Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyarette TRSM Sorumlu Hekim Uzm.Dr. Sema Sağlam ve halk eğitim merkezinden görev yapan  gönüllü öğretmenler sağlık çalışanlarını dolaşarak kendi elleri ile yaptıklarını ürünleri hediye ettiler.

Yaklaşık 400sağlık çalışanının görev yaptığı pandemi servisinin yanı sıra acil servis, yoğun bakım servislerinde çalışan sağlık personellerini ziyaret eden Uzm.Dr. Sema Sağlam, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Uzm.Dr. Sema Sağlam, "Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizi ciddi bir şekilde etkiledi. Kıymetli doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız hayatlarını kaybetti. Gecelerini gündüzlerine katarak bizim için çalışıyorlar. Her türlü riski göze alıyorlar. Sağlıklarını, ailelerini, çocuklarını, anne ve babalarını riske atarak çalışıyorlar. Aylarca evine gidemeyen sağlık çalışanlarımız var. Hastanede çalışan sadece sağlık çalışanları değil, güvenlikçisinden hizmetli kadrosuna bütün birimleri göz ardı etmemeliyiz. Çünkü orada çalışan herkes aynı riski taşıyor. İyi ki varlar. İnşallah milletçe bu illetten kurtuluruz” şeklinde konuştu.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Fatih Doğan ise, Adıyaman TRSM Toplum Ruh Sağlığı Merkezi personeli ve Halk Eğitimden gönüllü öğretmelerine duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek,  "Dünyaya sağlık sistemimizin iyi olduğunu gösterdik. Türkiye olarak sağlık sisteminde neredeysek Adıyaman'da oradayız.  Sağlık çalışanlarımıza kendi elleri ile yapmış oldukları hediyelerden dolayı çok teşekkür  diyorum dedi.