Hastane Başhekimiz Doç.Dr.Fatih Doğan Adıyaman İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Görüşmelerine katıldı.

Toplantıda ilimizdeki sağlık yatırımları ile ilgili konuşan Başhehim Doç.Dr.Fatih Doğan "Bir çok özelliği ile Adıyaman'da ilk olacak olan 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin inşaatının hızla yükseldiğini , inşaat bittiğinde Eğitim ve Araştırma Hastanemiz ile birlikte 165 bin 830 m2 kapalı alana sahip sağlık kompleksi olacağını belirtti.
Aşı konusuna da değinen Başhekim Doğan Hastanemiz Covit 19 vakalarının yatarak tedavi edildiği pandemi hastanelerinden biridir.Sağlık Bakanlığının açıkladığı son verilere göre ilimiz en az vaka sayısında ülkemizde 1.sıradadır.Tedbirlerle birlikte aşılanmanın ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk.Aşılanma şu an covit 19 'da en büyük silahımız durumundadır.Vatandaşlarımızın hangi aşı olduğuna bakmadan mutlaka aşı yaptırmaları salgınla mücadele açısından önem arz etmektedir.

f2.jpg
f3.jpg