YERLİ AŞI "TURKOVAC" HASTANEMİZDE UYGULANMAYA BAŞLANDI.
07 Şubat 2022

Türk Bilim insanları tarafından geliştirilen ve Sağlık Bakanlığımızın talimatıyla ilimize gönderilmiş olan %100 yerli korona virüs aşısı TURKOVAC hastanemizde uygulanmaya başlandı.

TURKOVAC aşısı yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine 182 ya da MHRS uygulamasından randevularını oluşturarak aşı yaptırabilirler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan "yerli ve milli aşımız Turkovac'ın ülkemize ,milletimize hayırlı olmasını dileyerek ilk yerli ve  milli aşımız Turkovac bugünden itibaren Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulanmaya başlanmıştır. Vatandaşlarımız Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ,182 ve e-Nabız'dan randevu alınarak aşının güvenle yaptırılabileceğini" belirtti.

t2.jpg